Slim Duits

Precies 15 jaar later: hier gaat Rampeneren écht over

De vertaling van Ven Ven

Boney M werd door de Duitse producer Frank Farian opgericht. En Partysquad en Partysquad en Partysquad (Partysquad) (Partysquad) (Partysquad) Oh, haha Deze moet je voelen We beuken door je speakers We stampen met die sneakers Ali B is in de club Partysquad Ey yo, Yes-r Breek de tent af, yo, come on! En Partysquad en Partysquad en Partysquad (Partysquad) Beweeg die voeten en die handen Mensen moeten lekker dansen Op die vloeren mee gaan stampen Dat is goed voor vet verbranden Aerobic met erotiek Misschien krijg je het van Angelique Fatima of Veronique Zolang ze maar dinero ziet Ali, Partysquad en Yes-r Brengen vette gekke bengers Wacken rappers, likken mijn cracker Fock je kop, ik spit met spetters Jij vind mij een fatoeman Maar met commerciële ratteplan En toch heb ik een achterban Van hier tot aan Afghanistan Ey yo, we bouncen op die beat Ey yo, we stampen op die beat We rampeneren op de vloer En het geeft geen ene moer Want het het is Ali (Wat? Op mijn YouTube kanaal voor gratis gebruik. Tsaarin Alexandra Fjodorovna was hem zo dankbaar dat het gerucht gaat dat zij en Rasputin een relatie kregen. Waarom moet je altijd je mond laten pieren over andere mensen dann. Op een gegeven moment boekte hij bijvoorbeeld hele goede resultaten bij de zieke zoon van de tsaar. Haha deze moet je voelen We beuken door je speakers We stampen met die sneakers Ali B is in de club, Partysquad Ey yo Yes-r break de tent af yoo come on Wees eens lief en ik geef je wat nieuws Want ‘t ewige klier heeft geen reden hier Kijk ali b me neef is hier en jij doet mee op jou manier Waarom zou ik jou versieren ik laat jou je kontje pieren Bel partysquad en me vrienden yes-r heb weer wat te vieren Boek een hotel zo snel die chick die je bij je hebt mag ik ook wel En ohh hell eenmaal op die dansvloer let helemaal niet op de dingen die ik dan doe Hoe spang is die mokum ik zie elke chickie weer een peacie van me lange jikkie iggie Gadverdamme! Lover Of The Russian Queen Grigori was bijzonder goed in zijn werk. Ey yo we bouncen op die beat Ey yo we stampen op die beat We rampeneren op de vloer en het geeft geen ene moer Want het het is Ali (WAT) Ali (WAT) met Yes-r (WAT) met Yes-r (WAT) en Partysquad en Partysquad en Partysquad (Partysquad Partysquad Partysquad) Ohhhhh! Ook Rasputin is een geschiedenisles en daarvoor moeten we terug naar het Rusland van 1869. ), ‘t is Ali (Wat?). Zo kwam hij uiteindelijk terecht als gebedsgenezer aan het hof van de tsaar (dat is een soort koning van Rusland). Daar moest hij door te bidden mensen weer beter maken. Zo gaat Ma Baker over een beruchte misdadiger en is Rivers Of Babylon gebaseerd op verhalen uit de Bijbel. Vandaar ook de zin ‘ Lover of the Russian queen’, die je hoort terugkomen in het refrein. LUISTER NU. Luister dan naar Radio 538 of naar één van onze themastations!

Ja, nog een.- Raffinement ‘n gave. En Partysquad en Partysquad en Partysquad (Partysquad). En Partysquad en Partysquad en Partysquad (Partysquad) Het is weer eens disco avond En we zijn met hits bewapend DJ Jerry, spin die splaten (DJ Jerry, spin die platen) Ga nou niet zo para doen Als ik sta op je Prada schoen Je chick trekt me nu naar de hoeken Want ze wil me me lala groeten Meiden zoeken echte mannen Dus ze hangen graag met ons Ik hoef me niet meer te spangen Want ik ontvang zoveel probs Switch me flow, spit ‘m dood ‘T Is zo dope, disco bloot Chicks come on, niet te loos Schuur ‘m met je bil zo groot Ey yo, we bouncen op die beat Ey yo, we stampen op die beat We rampeneren op de vloer En het geeft geen ene moer Want het het is Ali (Wat? Wees eens lief en ik geef je wat nieuws Want ‘t eeuwige klier heeft geen reden hier Kijk Ali B, me neef, is hier En jij doet mee op jouw manier Waarom zou ik jou versieren Ik laat jou je kontje pieren Bel Partysquad en me vrienden Yes-r heb weer wat te vieren Boek een hotel zo snel Die chick die je bij je hebt mag ik ook wel En o, hell, eenmaal op die dansvloer Let helemaal niet op de dingen die ik dan doe Hoe spang is die Mokum ik zie Elke chickie weer een peacie Van me lange jikkie iggie (Gadverdamme!). Door een bijna-doodervaring op jonge leeftijd besloot hij zijn leven te wijden aan God. Ey yo we bouncen op die beat Ey yo we stampen op die beat We rampeneren op de vloer en het geeft geen ene moer Want het het is Ali (WAT) Ali (WAT) met Yes-r (WAT) met Yes-r en Partysquad en Partysquad en Partysquad (Partysquad) Beweeg die voeten en die handen mensen moeten lekker dansen op die vloeren met gaan stampen dat is goed voor vet verbranden aerobic met erotiek misschien krijg je het van Angelique Fatima of Veronique zolang ze maar die euro ziet Ali B, Partysquad en Yes-r brengen vette gekke bengers wacken rappers likken mijn cracker Fock je kop ik spit met spetters Jij vind mij een maar met commerciële ratteplan en toch heb ik een achterbank van hier tot aan Afghanistan Ey yo we bouncen op die beat Ey yo we stampen op die beat We rampeneren op de vloer en het geeft geen ene moer Want het het is Ali (WAT) Ali (WAT) met Yes-r (WAT) met Yes-r en Partysquad en Partysquad en Partsquad (Partysquad) Het is weer eens disco avond en we zijn met hits bewapend DJ Jerry spin die splaten (DJ Jerry spin die platen) ga nou niet zo para doen als ik sta op je prada schoen je chick trekt me nu naar de hoeken want ze wil me me lala groeten Meiden zoeken echte mannen dus ze hangen graag met ons ik hoef me niet meer te spangen want ik ontvang zoveel profs switch me flows spit um dood ‘t is zo dope disco blood chicks come on niet te loos schuur um met je bil zo groot Ey yo we bouncen op die beat Ey yo we stampen op die beat We rampeneren op de vloer en het geeft geen ene moer Want het het is Ali (WAT) Ali (WAT) met Yes-r (WAT) met Yes-r en Partysquad en Partysquad en Partsquad (Partysquad). In dat jaar werd Grigori Rasputin geboren. Frank had vast een goed cijfer voor geschiedenis, want bijna al z’n nummers gaan over het verleden. ), met Yes-r (Wat?). Rasputin (in het midden, met de baard) met andere medewerkers van de tsaar. Wil je dit nummer vaker horen?

Wat is de betekenis van kontje pieren: » onzin voor je leven

vaag: · forumonderwerp: Kontje pieren

Wat is de betekenis van kontje pieren

Geef een antwoord

Gemeente Alkmaar

november 1, 2021

cursus voorjaarsmarathon

november 1, 2021